zondag 12 oktober 2008

We maken hier veeeel vrienden

Gisteren dus met een taxi naar Marjane, zo een hypermarkt buiten de stad. In de "departement du sport" beperkte keuze slaapzakken opgerold ter grote van een transalpzak ... Kheb dan maar een fleece lakenzak meegenomen, warm, compact en schoon van kleur
BTW: ze hebben hier ook ons merk, bruine fleskes, geel etiketjes, gouden hals,... Jammergenoeg nog steeds de 0promille wet van toepassing.

Achteraf de souks in, en na veel zoeken en dirhams er terug uit geraakt. Iedereen is hier "mon ami", onze vriendenkring is sinds gisteren serieus toegenomen.
Afpingelen is hier de nationale sport, we beginnen het te kunnen, maar hebben toch altijd een zwaar-in-het-zak-gezet gevoel. We hebben ook de indruk als ge na de deal "berber" naar uw kop gesmeten krijgt dat waarschijnlijk rechtstreeks verband heeft met de winstmarge van de verkoop.

Seffens 14u pikken ze ons op om terug te keren naar de luchthaven, we zien het niet meer zitten en brengen al onze nieuwe vrienden mee :-)))
Neen, om 14u30 landen de italianen en dan nog een tripken met de jeeeeep naar Ait Ben huppeldepup, een goeie 4uren sightseeing

Tot vanavond
G&T

Sent via BlackBerry offered by Proximus

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Hallo,
ik lees dat je veel vrienden maakt, (nochtans al je kind was, hebben we je geleerd, ' met niemand meegaan, hè ), Maar ja de tijden veranderen.
We drinken een glas rode wijn, samen met Sabine & de Muck,
We wensen je verder veel succes de komende dagen.
paps

Anoniem zei

Tim en Gunther,

Ik wil jullie nog ne ke veel succes wensen ginder he! Doe da goed en laat ze daar ne keer zien wie die 2 belgen zijn verd*mme!
Onthou mn leuze "met karakter lukt alles"
Jürgen